Laborant

 

 

 

 

Propagating Seaweed for a Sustainable Future

Hortimare BV is gericht op de levering van hoog kwalitatief uitgangsmateriaal (genetica) voor de professionele teelt van zeewier als duurzame bron voor voedsel, diervoeding en grondstoffen voor diverse industrieën. Hortimare onderscheidt zich hierin door een uitgebreid onderzoeksprogramma gericht op de vermeerdering en veredeling van verschillende zeewiersoorten en -rassen voor toepassing onder uiteenlopende omstandigheden. Hortimare beschikt hiertoe over verschillende locaties waaronder haar onderzoekslaboratorium op Texel en een eigen testlocatie in Noorwegen.

 

Wij zijn voor ons productielaboratorium op Texel op zoek naar een enthousiaste fulltime:

 

Laborant

 

FUNCTIE-INHOUD

Als laborant onderhoudt en verzorg je macroalgen cultures en ondersteun je onderzoekers bij het uitvoeren van routinematige laboratoriumwerkzaamheden. Een van je hoofdtaken is het onderhouden van de productiebarrels waarin de cultures worden gehouden. Daarnaast bepaal je de biomassa van de verschillende cultures en voer je kwaliteitscontroles uit. Ook assisteer je onderzoekers bij de beoordeling en verversing van titerplaten en zorg je voor de vastlegging en rapportage van eigen onderzoek- en productieresultaten.

 

FUNCTIE-EISEN

Je bent een stressbestendige, flexibele teamplayer en hebt een middelbare laboratoriumopleiding op MBO 4-niveau afgerond. Voor een goede uitoefening van deze functie is het nodig dat je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift beheerst. Daarnaast ben je in staat om zelfstandig te werken en problemen te signaleren. Je toont vervolgens initiatief om deze problemen op te lossen. Ook ben je efficiënt en accuraat, ondanks soms routinematigheid in de werkzaamheden. Tot slot is enige jaren werkervaring in een laboratorium een pre.

 

AANBOD

Wij bieden een uitdagende functie in een kleinschalige, duurzame organisatie met een marktconform salaris en een collectieve pensioenvoorziening. Je maakt deel uit van een jong en dynamisch team.

 

INFORMATIE

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Danny van Ierland, teamleider productie, op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur. Hij is telefonisch bereikbaar op 06-11126837. Voor meer informatie over ons bedrijf kun je terecht op www.hortimare.com.

 

SOLLICITEREN

Wil je solliciteren naar deze functie? Stuur dan je motivatiebrief en Curriculum Vitae vòòr 16 april 2018 naar hrm@hortimare.com ter attentie van Petra Steenhoek.

 

Meer informatie tref je ook aan in de uitgebreide vacaturetekst

 

 

 

 

 

© Hortimare BV - All published text and images are owned by Hortimare and may not be used,

published, distributed or copied without specific written approval of Hortimare BV.