Marketing & Sales Manager

 

 

 

 

Propagating Seaweed for a Sustainable Future

Hortimare BV is gericht op de levering van hoog kwalitatief uitgangsmateriaal (genetica) voor de professionele teelt van zeewier als duurzame bron voor voedsel, diervoeding en grondstoffen voor diverse industrieën. Hortimare onderscheidt zich hierin door een uitgebreid onderzoeksprogramma gericht op de vermeerdering en veredeling van verschillende zeewiersoorten en -rassen voor toepassing onder uiteenlopende omstandigheden. Hortimare beschikt hiertoe over verschillende locaties waaronder haar onderzoekslaboratorium op Texel en een eigen testlocatie in Noorwegen.

 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste fulltime:

 

Marketing & Sales Manager

 

FUNCTIE-INHOUD

Als marketing & sales manager geef je het marketing- en salesbeleid vorm en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering daarvan. Je onderhoudt de verkoopcontacten met de (potentiële) afnemers in (West-)Europa en hebt de ambitie om Hortimare commercieel op de kaart te zetten en te positioneren in de zich ontwikkelende zeewier sector in Europa en de rest van de wereld. Hiervoor voer je onder andere markt- en klantonderzoeken uit, geef je presentaties en verzorg je beurzen. Daarnaast voer je een adequate verkoopadministratie en onderhoud je de contacten hierover met de verkoop binnendienst. Je bent medeverantwoordelijk voor de corporate identity en huisstijl en creëert de juiste ‘brand awareness’ bij klanten.

 

FUNCTIE-EISEN

Je bent een commercieel gedreven, zelfstandig werkende en hands-on medewerker met minimaal een afgeronde HBO-opleiding met studierichting marketing & sales. Voor een goede uitoefening van deze functie is het nodig dat je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift beheerst. Daarnaast ben je in het bezit van rijbewijs B en ben je bereid om te reizen. Verder zijn de begrippen teamplayer, volhardend, proactief, no-nonsense mentaliteit en flexibel op jou van toepassing.

 

AANBOD

Wij bieden een uitdagende functie in een kleinschalige, duurzame organisatie met een marktconform salaris en een collectieve pensioenvoorziening. Je maakt deel uit van een jong en dynamisch team en rapporteert rechtstreeks aan de directeur.

 

INFORMATIE

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jan de Vries, directeur, op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur. Hij is telefonisch bereikbaar op 06-10723573. Voor meer informatie over ons bedrijf kun je terecht op www.hortimare.nl.

 

SOLLICITEREN

Wil je solliciteren naar deze functie? Stuur dan je motivatiebrief en curriculum vitae voor 8 oktober 2017 naar hrm@hortimare.com ter attentie van Jan de Vries.

© Hortimare BV - All published text and images are owned by Hortimare and may not be used,

published, distributed or copied without specific written approval of Hortimare BV.