Onderzoeker Productiegerelateerd Onderzoek

 

 

 

 

Propagating Seaweed for a Sustainable Future

Hortimare BV is gericht op de levering van hoog kwalitatief uitgangsmateriaal (genetica) voor de professionele teelt van zeewier als duurzame bron voor voedsel, diervoeding en grondstoffen voor diverse industrieën. Hortimare onderscheidt zich hierin door een uitgebreid onderzoeksprogramma gericht op de vermeerdering en veredeling van verschillende zeewiersoorten en -rassen voor toepassing onder uiteenlopende omstandigheden. Hortimare beschikt hiertoe over verschillende locaties waaronder haar onderzoekslaboratorium op Texel en een eigen testlocatie in Noorwegen.

 

Wij zijn voor ons onderzoekslaboratorium op Texel op zoek naar een enthousiaste fulltime:

 

Onderzoeker Productiegerelateerd/Toegepast Onderzoek

FUNCTIE-INHOUD

Als onderzoeker ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig plannen en uitvoeren van productie-gerelateerd onderzoek waarbij je experimenten uitvoert, resultaten in kaart brengt, protocollen schrijft en verbetert en kennis deelt met je collega’s.

De werkzaamheden voer je uit met de doelstelling het productieproces en de productkwaliteit te verbeteren.

Eén van je hoofdtaken is het implementeren van cel- en weefselkweek protocollen voor in vitro vermeerdering van commerciële lijnen in de productie. Daarnaast doe je observaties, de onderzoeksgegevens verwerk je in duidelijke rapportages en je communiceert resultaten dusdanig dat zowel de R&D afdeling als de productie afdeling op elkaar zijn afgestemd.

FUNCTIE-EISEN

Je bent een stressbestendige, flexibele team speler en hebt een afgeronde opleiding op gebied van plantenteelt en/of plantfysiologie op minimaal HBO+-niveau. Kennis van weefselkweektechnieken, veredeling en microbiologische technieken alsmede kennis van procestechnologie is een pré. Voor een goede uitoefening van deze functie is het belangrijk dat je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift beheerst. Daarnaast ben je in staat om zelfstandig te werken en problemen te signaleren. Je toont vervolgens initiatief om deze problemen op te lossen. Ook ben je secuur en consistent werkend, volhardend en beschik je over goede communicatieve eigenschappen. Je bent tevens bereid om van tijd tot tijd internationaal te reizen en in het bezit van rijbewijs B.

AANBOD

Wij bieden een uitdagende functie in een kleinschalige, duurzame organisatie met een marktconform salaris en een collectieve pensioenvoorziening. Je maakt deel uit van een jong en dynamisch team.

INFORMATIE

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Petra Steenhoek, op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur. Zij is telefonisch bereikbaar op 06-27195428. Voor meer informatie over ons bedrijf kun je terecht op www.hortimare.com.

SOLLICITEREN

Wil je solliciteren naar deze functie? Stuur dan je motivatiebrief en Curriculum Vitae vòòr 12 juni 2018 naar hrm@hortimare.com ter attentie van Petra Steenhoek.

 

 

© Hortimare BV - All published text and images are owned by Hortimare and may not be used,

published, distributed or copied without specific written approval of Hortimare BV.