Teamleider Onderzoek

 

 

 

 

Propagating Seaweed for a Sustainable Future

Hortimare BV is gericht op de levering van hoog kwalitatief uitgangsmateriaal (genetica) voor de professionele teelt van zeewier als duurzame bron voor voedsel, diervoeding en grondstoffen voor diverse industrieën. Hortimare onderscheidt zich hierin door een uitgebreid onderzoeksprogramma gericht op de vermeerdering en veredeling van verschillende zeewiersoorten en -rassen voor toepassing onder uiteenlopende omstandigheden. Hortimare beschikt hiertoe over verschillende locaties waaronder haar onderzoekslaboratorium op Texel en een eigen testlocatie in Noorwegen.

 

Wij zijn voor ons onderzoekslaboratorium op Texel op zoek naar een enthousiaste fulltime:

 

Teamleider Onderzoek

 

FUNCTIE-INHOUD

Als teamleider onderzoek stel je onderzoeksplannen op met het daaraan gekoppelde onderzoeksbudget, bewaak je deze en zorg je voor de concrete uitvoering van het onderzoek. Ook ben je verantwoordelijk voor het opstellen van rapportages over de behaalde resultaten en zorg je voor kennisoverdracht. Hierbij stuur je de andere onderzoekers aan en ondersteun je hen om de beoogde onderzoeksresultaten te behalen. Je draagt tevens zorg voor het managen van externe projecten en legt de link naar interne projecten. Hierbij onderhoud je je netwerk binnen de onderzoekswereld. Daarnaast ben je in staat zelf in de praktijk mee te werken en zelfstandig onderzoek uit te voeren op het gebied van zeewiervermeerdering, selectie en veredeling en zeewierpathogenen.

 

FUNCTIE-EISEN

Je bent een gedreven, ervaren en stressbestendige onderzoeker met leidinggevende capaciteiten, bij voorkeur op het gebied van veredeling. Om aan dit profiel te voldoen heb je een afgeronde wetenschappelijke opleiding op het gebied van plantenteelt en weefselkweek. Kennis van veredeling en microbiologische technieken is een pré. Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Voor een goede uitoefening van deze functie is het nodig dat je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift beheerst. Daarnaast ben je in het bezit van rijbewijs B en ben je bereid om te reizen. Verder zijn de begrippen teamplayer, volhardend, proactief, no-nonsense mentaliteit en flexibel op jou van toepassing.

 

AANBOD

Wij bieden een uitdagende functie in een kleinschalige, duurzame organisatie met een marktconform salaris en een collectieve pensioenvoorziening. Je maakt deel uit van een jong en dynamisch team en rapporteert rechtstreeks aan de directeur.

 

INFORMATIE

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jan de Vries, directeur, op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur. Hij is telefonisch bereikbaar op 06-10723573. Voor meer informatie over ons bedrijf kun je terecht op www.hortimare.com.

 

SOLLICITEREN

Wil je solliciteren naar deze functie? Stuur dan je motivatiebrief en Curriculum Vitae voor 15 februari 2018 naar hrm@hortimare.com ter attentie van Jan de Vries.

 

© Hortimare BV - All published text and images are owned by Hortimare and may not be used,

published, distributed or copied without specific written approval of Hortimare BV.